¿Has leído "La falla (el monumento)"?

Paco, ‘de xiquet a home’ en Quart-Palomar

Maqueta de la falla infantil de Quart-Palomar 2010Maqueta de la falla gran de Quart-Palomar 2010Una altra proposta original de falla és la que va mostrar la Falla Quart-Palomar divendres passat (hi ha fotos de la presentació ací). L’artista faller Carlos Borrás plantarà en la demarcació un monument infantil amb el lema Paco 9 anys, i un altre de gran amb el lema Paco 90 anys. En el primer, el protagonista és un xiquet anomenat Paco que té nou anys, el qual té les preocupacions i aficions típiques de la seua edat; fins i tot s’arriba a enamorar d’una xiqueta de la seua mateixa edat. La falla gran parla també de Paco, però quan té 90 anys, i mostrarà diverses activitats dels jubilats i l’amor que també es dóna a eixa edat. En estos treballs ha participat el gran artista Pepe Puche.

Una idea sobre “Paco, ‘de xiquet a home’ en Quart-Palomar”

Los comentarios están cerrados.