¿Has leído "Música de Fallas"?

El projecte d’Alta-Santo Tomás i Plaça de l’Àngel

Maqueta de les falles Plaça de l'Àngel i Alta-Sant Tomàs 2010Divendres 11 de desembre van presentar-se els projectes de monuments de les falles Alta-Sant Tomàs i Plaça de l’Àngel, que recordem que enguany van units pel mateix tema. Els seus artistes, és a dir, el grup Fet d’Encàrrec (Marisa Falcó i Paco Pellicer) han tingut la idea que la falla d’Alta-Sant Tomàs tinga per lema La iaia Tomasa, una anciana que presumix de tindre les millors receptes del barri, mentre que el monument de Plaça de l’Àngel es dirà La iaia Àngela, la protagonista de la qual és una vella que pertany a molts grups festers. Per cert que les falleres majors de la Falla Alta-Sant Tomàs va celebrar la proclamació de les seues fallers majors de 2010 Mariví Del Fresno y Delfa i la xiqueta Elisa Benavent García passat 21 de novembre.