Homenatge a Bernat i Baldoví

Molt ha plogut i moltes crisis han passat des de la publicació del primer llibret de falla, escrit per Josep Bernat i Baldoví allà pel 1855. Doncs el seu autor tindrà un homenatge pel bicentenari del seu naixement el 14 de desembre a la seu de Lo Rat Penat, per proposta de la Falla Bosseria-Tros Alt i segons informa esta en el seu blog. Serà un acte en el qual la comissió fallera entregarà una efígie del poeta, obra de l’artista faller Miguel Delegido, a esta entitat cultural. A més, el director de la revista Lletrafaller, Juli Amadeu Àrias, parlarà a l’inici de l’acte de la vida i obra de Bernat i Baldoví. Eixe dia està previst que assistisquen a l’event la fallera major de València 2010 i la regina dels Jocs Florals.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar