Homenatge a Bernat i Baldoví

Molt ha plogut i moltes crisis han passat des de la publicació del primer llibret de falla, escrit per Josep Bernat i Baldoví allà pel 1855. Doncs el seu autor tindrà un homenatge pel bicentenari del seu naixement el 14 de desembre a la seu de Lo Rat Penat, per proposta de la Falla Bosseria-Tros Alt i segons informa esta en el seu blog. Serà un acte en el qual la comissió fallera entregarà una efígie del poeta, obra de l’artista faller Miguel Delegido, a esta entitat cultural. A més, el director de la revista Lletrafaller, Juli Amadeu Àrias, parlarà a l’inici de l’acte de la vida i obra de Bernat i Baldoví. Eixe dia està previst que assistisquen a l’event la fallera major de València 2010 i la regina dels Jocs Florals.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar