¿Has leído "La plantà"?

Guanyadors del Concurs de Teatre en Valencià de Torrent

Escut Junta Local Fallera de TorrentLes falles Sants Patrons i Ramón y Cajal han sigut les guanyadores en el XXXII Concurs de Teatre en Valencià de Junta Local Fallera de Torrent, el qual va desenrotllar-se des del passat 2 de novembre a l’Aula de la Cultura de la CAM.

Els guanyadors en la modalitat d’Obra Curta van ser els components de la Falla Sants Patrons amb l’obra de Paco Barchino Una bala perduda. D’eixa falla és el millor actor, Quique Vázquez Martí, el guanyador del premi al millor actor de repartiment, Fernando Moreno Chuliá, i el guardó a la millor direcció, Manuel Vázquez Redón. El segon premi va ser per a la Falla Saragossa – Parc Central amb l’obra Una de violadors de Josep Meliá Castelló, que també va obtindre el premi a la millor decoració. Mentre el tercer premi va ser per a la Falla Àngel de l’Alcàsser, amb l’obra de Carles Borí Escuriet Blues en blau, que a més va obtindre el premi a la millor actriu per a Jennifer Moyá Vigo.

En la modalitat d’Obra Llarga el grup de teatre guanyador va ser el de la Falla Ramón y Cajal amb l’obra d’Andrés Andreu Alabajos, membre de la pròpia comissió Un divorci que no trau punta, comissió que a més va obtindre el premi a la millor actriu per a Patricia Romero Tudela i millor direcció per a Óscar Requena Piles. El segon premi ho va obtindre la Falla Antonio Pardo, amb l’obra Politicament Incorrecte de Ray Cooney. En esta comissió també va ser premiat Domingo Sánchez Andreu com a millor actor de repartiment. El tercer premi va ser per a la Falla Saragossa – Parc Central amb l’obra de Rafael Beneyto Melià l’hotel en la que també va ser guardonat J. Antonio Vidal Fuentes com a millor actor, a més d’aconseguir el premi al millor decorat.

Sants patrons i Ramón y Cajal guanyadores en el XXXII Concurs de Teatre en Valencià de Junta Local Fallera de Torrent

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar