Santa M. Micaela va presentar els seus esbossos 1


Esbós de la falla Santa M. Micaela-Martí l'Humà 2010Esbós de la falla infantil Santa M. Micaela 2010La crisi ha influït molt en el món, fins i tot en els lemes de les falles. Per exemple, la falla gran de Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, que va presentar-se ahir públicament, té com a títol Tragèdies en temps de crisi. El seu artista és Francisco Giner Núñez, i participarà en la secció primera B. Per altra banda, el monument infantil té el lema ¡Quina tragèdia!, la realitzarà Vicente F. Lorenzo Albert i estarà en la secció segona. Recordem que els poetes dels llibrets corresponents a estos monuments seran Donís Martín i Manuel Andrés Zarapico.


Una idea sobre “Santa M. Micaela va presentar els seus esbossos

Los comentarios están cerrados.