Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Setmana cultural ‘futbolera’ en General Barroso

Escut Falla General Barroso-L. Pascual y AbadJa que el monument gran de la Falla General Barroso-Litògraf Pascual y Abad va dedicat al València C.F., la comissió ha pensat en una setmana cultural també centrada en este tema. Entre els dies 24 i 27 de novembre tindrem exposicions, taules redones i emissions de programes esportius des del casal, a banda de la visita de personatges coneguts en el món de l’esport.


Este és el programa de la setmana cultural:


Dimarts novembre 24

20:30 hores. Inauguració Exposició fotogràfica i objectes sobre la història de Mestalla. L’acte serà presentat pel periodista Paco Lloret, autor del llibre Camp de Mestalla, un recorrido por la historia.


Dimecres novembre 25

22:30 h, Taula redona: MESTALLA I LA PREMSA. Comptarà amb la presència de Damià Vidagany (director de comunicació del València CF), Carlos Urrutia (Canal 9); Pepe Domenech (Canal 9); Eduardo Esteve (Onda Cero) i Boro Peiró (Onda Cero). Modera: Conrado Vall (Superdeporte).


Divendres novembre 27

15:00 hores (Acte pendent de confirmar). Emissió en directe des del Casal de la Falla del programa d’esports d’Onda Cero dirigit i presentat per Eduardo Esteve.

19:00 hores Emissió en directe des del Casal de la Falla del programa Gent de Falles, dirigit i presentat per Boro Peiró.

22:30 hores Taula redona: MESTALLA I LES FALLES. Comptarà amb la presència de Manolo Mas (vicepresident de JCF i exdirector de comunicació del València CF); Juan Armiñana (president de la Falla Nou Campanar i ex vicepresident del València CF), Jesús Barrachina (president de la Falla Convent Jerusalem i ex vicepresident del València CF-pendent de confirmar-) i Nacho Cotino (cap de retransmissions esportives de Canal 9-pendent de confirmar-). Modera i presenta: Bor Peiró.

La sèrie de xerrades-col.loqui sobre la història de Mestalla continuarà durant els mesos de gener i febrer, tractant els següents assumptes: MESTALLA I LA AFICIÓ; MESTALLA I ELS JUGADORS.