¿Has leído "El pavo del ayuntamiento"?

El Corpus, en la setmana cultural de Cervantes-P. Jofré

Escut Falla Cervantes-Pare JofreEl Corpus, una festa tan valenciana com les Falles però molt desconeguda per a molts, serà l’eix de la setmana cultural que la Falla Cervantes-Pare Jofré portarà a termini del 22 al 26 de novembre. Excursions, audiovisuals, exposicions i col·loquis ompliran estos dies.

Este és el programa detallat de la setmana cultural:


Dia 22, 10:00 h. Viu una poc més València

· Excursió dels xiquets organitzada per la delegació d’infantils per la València antiga, visitant els més emblemàtics llocs de la nostra ciutat, entre altres  “La casa de les Roques”. Durant el trajecte els menuts aniran perfectament equipats. Tindran activitats, així com més d’alguna sorpresa.


Dia 23, 20:00 h. Inauguració de la setmana cultural

Juntament amb les falleres grans s’inaugura la setmana cultural al casal. En ella que podrem visitar l’exposició cedida per l’associació d’Amics del Corpus de València, en la qual trobarem:

– Piletes baptismals

– Col·lecció de ceràmica amb figures de porcellana en edició limitada.

– Campanes del Corpus

– Llibres i fotograñas del Corpus.

En la mateixa exposició també trobarem pintures i figures fetes a mà referents a la nostra indumentària a càrrec dels artistes Enrique Carrión, Maite Rubert i MarilynGimenez. Després vi d’honor.


Dia 24, 21:00 h. Exposició i Xerrada Col·loqui

L’exposició estarà oberta al públic des de les 19:00 h. A les 21.00 h. tindrà lloc la xerrada col·loqui “El Corpus a València. Ahir i hui” moderada per José Francisco Boix, quecomptarà amb la presència de:

– José Ramón Pons, president de l’associació Amics del Corpus de València

– Juan Romero, poeta i escriptor

– Juan Manuel Castañera, fundador d’Amics del Corpus de València.
Dia 25 ,21:00 h. Exposició i Audiovisual

Visita a l’exposició que estarà oberta des de les 19:00. a les 21:00 h. Tindrà lloc la projecció de l’audiovisual A l’interior del Corpus.
Dia 26 Cloenda de la setmana cultural

L’exposició estarà oberta al públic des de les 19:00 h. En acabar la mateixa (21:30 hores), tindrà lloc un vi d’honor amb motiu del tancament de la setmana cultural.