Així va anar la Gala de la Cultura Infantil a Torrent


Gala de la Cultura Infantil de Torrent (2009)En la Gala de la Cultura Infantil de Torrent, celebrada passat dissabte de matí, van entregar-se els premis de teatre infantil, millors actors i declamació en les diferents modalitats. En el mateix acte va representar-se l’obra guanyadora del primer premi del XXX Concurs de Teatre Infantil, Circus, obra d’Eduard Costa i amb actors de la Falla Ramón y Cajal. També van recitar poesies els quatre guanyadors de les seues respectives categories del Concurs de Declamació Infantil.

El xiquet Víctor Moreno, de Ramón y Cajal, se’n va dur el premi al millor actor; mentre que Laura Baus, de la falla Cronista, va obtindre el de millor actriu. La segona posició en el teatre infantil va recaure en l’obra Xics? Jocs, de Joan Ortega Redondo per a la falla Cronista i el tercer premi va ser per a la falla Sant Valerià amb l’obra La bella no dorment, de Reinaldo Jiménez. La resta de premis van quedar de la següent manera: Av. Reina Sofia (4º), Nicolau Andreu (5º), Barri Cotxera (6º), Antoni Pardo (7º), Saragossa -Parc Central (8º).

Quant al concurs de declamació, en la modalitat A ha guanyat Claudia González (Sants Patrons), mentre que en la modalitat B Ramón y Cajal ha quedat en primer lloc amb la poesia d’ Ana Climent. Per la seua banda, en la modalitat C ha vençut Nacho Robles (de Sants Patrons) i en la categoria D ha guanyat Iris Sánchez (d’Antoni Pardo).