Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

¡Volem més festa de la cervesa!

Festa de la cervessaSí, estem en crisi, ¡però no de festa! La Falla Avinguda de l’Oest, fent cas a les peticions populars que demanaven una nova festa de la cervesa enguany, el dissabte 24 la celebrarà al seu casal. Segons la comissió, esta serà l’Oktoberfest més marxosa del món. ¿Voldràs passar-te per a comprovar-ho?

En efecte, després de l’èxit de l’any passat, torna la festa de la cervessa de la cèntrica Falla Avinguda de l’Oest de València. Serà a les 21.30 hores del dia 24 d’octubre a la seua seu social (carrer Roger de Flor, número 2), i per 10 euros que costa l’entrada donaran un sopar típic alemany i tota la cervesa que pugues engolir. Després hi haurà un fi de festa amb els millors DJ de la comissió, acompanyat de barra a preus populars.