Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

Una nova associació per a ‘malalts de falles’

ALFOC - Amics del NinotLa malaltia fallera es propaga més ràpid que la grip A. Des del dia 26 de setembre hi ha una nova associació d’amics de les Falles, que amb el nom ALFOC – Amics del Ninot té com a objectius la recerca i difusió de la cultura fallera, la creació de mecanismes i espais compartits amb la societat no fallera però amant d’esta festa, i el suport a activitats culturals dels fallers, dirigint-se especialment a les comissions més menudes.  ALFOC, que declara no tenir relació amb el fòrum faller del mateix nom, té presencia en la xarxa social Facebook i està preparant un calendari d’actes on hi haurà debats, exposicions i un premi per a comissions falleres.