¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Demanà i concursos a Torrent

Demanà de la fallera major de Torrent 2010Ja posats a demanar, ¿per què no falleres majors? Això han fet a Torrent, que este cap de setmana han celebrat la “demanà” a les representants de la localitat, Cristina García i la xiqueta María Fernández. Per altra banda, la Falla Sant Amador d’esta localitat ha guanyat el concurs de cuina de la Falla Saragossa-Parc Central, i la Falla Nicolás Andreu el de karaoke organitzat per la comissió del carrer Toledo.

Demanà de la fallera major infantil de Torrent 2010Va ser el dissabte a les nou i mitja de la nit quan representants de la Junta Local Fallera van anar a casa de Cristina García, per tal que firmara el seu nomenament com a fallera major. A l’acte van assistir familiars, amics i fallers de la seua comissió, Sant Roc, els quals van gaudir d’una picadeta i d’una estona divertida al domicili de Cristina. Al dia següent li va tocar a María Fernández, qui va rebre en el seu casal, el de la Plaça, a la comitiva i als convidats que volien estar presents quan va signar l’acte que la nomena fallera major infantil. Regals i un berenar valencià tancaren l’emocionant vesprada.

Quant als concursos, com ja s’ha dit adés, la Falla Nicolás Andreu va guanyar el concurs de karaoke celebrat eixe mateix dissabte per la nit. La Falla Camí Reial, per la seua banda, va aconseguir el segon lloc i el premi a la millor interpretació, mentre que Saragossa-Parc Central quedava la tercera. Esta última comissió era l’organitzadora del concurs de paelles de col i abaetxo, on la Falla Sant Amador-Espartero va cuinar la millor paella, seguint-la la Falla Benemèrita i després Antoni Pardo. En total es van cuinar (i menjar, naturalment) 13 quilos d’arròs, 7 d’abaetxo i 13 cols.