¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

¡Què divertit és fer una creu de maig!

Això sembla pel comunicat de premsa de la Falla Azcàrraga-Ferran el Catòlic. Moltes hores per a fer la seua creu de maig, però s’ho van enginyar bé per tal que no es fera pessat el treball. Els fallers d’esta comissió es van passar tot el dia 2 de maig dins del casal, però va valer la pena, i no només pel magnífic resultat aconseguit, sinó també per les imatges del making-off, o dit en valencià que queda més clar, “així es va fer”.

 

Estes son algunes fotografies que mostren el dur treball d’estos fallers fent la seua creu de maig. Si són massa xicotetes, cal fer clic sobre elles per a ampliar-les:

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar