Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

¡Què divertit és fer una creu de maig!

diapositiva25Això sembla pel comunicat de premsa de la Falla Azcàrraga-Ferran el Catòlic. Moltes hores per a fer la seua creu de maig, però s’ho van enginyar bé per tal que no es fera pessat el treball. Els fallers d’esta comissió es van passar tot el dia 2 de maig dins del casal, però va valer la pena, i no només pel magnífic resultat aconseguit, sinó també per les imatges del making-off, o dit en valencià que queda més clar, “així es va fer”.

 

Estes son algunes fotografies que mostren el dur treball d’estos fallers fent la seua creu de maig. Si són massa xicotetes, cal fer clic sobre elles per a ampliar-les:

diapositiva7.thumbnaildiapositiva9.thumbnaildiapositiva11.thumbnaildiapositiva20.thumbnail