¡Què divertit és fer una creu de maig!

diapositiva25Això sembla pel comunicat de premsa de la Falla Azcàrraga-Ferran el Catòlic. Moltes hores per a fer la seua creu de maig, però s’ho van enginyar bé per tal que no es fera pessat el treball. Els fallers d’esta comissió es van passar tot el dia 2 de maig dins del casal, però va valer la pena, i no només pel magnífic resultat aconseguit, sinó també per les imatges del making-off, o dit en valencià que queda més clar, “així es va fer”.

 

Estes son algunes fotografies que mostren el dur treball d’estos fallers fent la seua creu de maig. Si són massa xicotetes, cal fer clic sobre elles per a ampliar-les:

diapositiva7.thumbnaildiapositiva9.thumbnaildiapositiva11.thumbnaildiapositiva20.thumbnail

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar