¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

Apuntà i molt més en la Falla Pare Santonja

padresantonjaEnfeinats estaran els fallers de Pare Santonja-Cardenal Benlloch (Mislata) el proper cap de setmana amb actes com l’apuntà. Començaran el divendres per la nit amb l’intercanvi de bandes entre les falleres majors per a després fer un sopar d’entrepà. Dissabte 9 faran l’esmentada apuntà a les 10.19 hores (és una comissió molt puntual, pel que es veu), i al mateix temps ompliran l’estómac amb l’esmorzar Sant Bruno. Per la vesprada, a les 17.30, traslladaran la senyera de l’Agrupació de Mislata a la Falla Doctor Marañón i s’entregaran els premis del III concurs de fotografia d’eixa agrupació. El dia acabarà veient el futbol que començarà a les deu de la nit. I el diumenge, a descansar, que ja toca després de tanta cosa.