Apuntà i molt més en la Falla Pare Santonja

padresantonjaEnfeinats estaran els fallers de Pare Santonja-Cardenal Benlloch (Mislata) el proper cap de setmana amb actes com l’apuntà. Començaran el divendres per la nit amb l’intercanvi de bandes entre les falleres majors per a després fer un sopar d’entrepà. Dissabte 9 faran l’esmentada apuntà a les 10.19 hores (és una comissió molt puntual, pel que es veu), i al mateix temps ompliran l’estómac amb l’esmorzar Sant Bruno. Per la vesprada, a les 17.30, traslladaran la senyera de l’Agrupació de Mislata a la Falla Doctor Marañón i s’entregaran els premis del III concurs de fotografia d’eixa agrupació. El dia acabarà veient el futbol que començarà a les deu de la nit. I el diumenge, a descansar, que ja toca després de tanta cosa.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar