Ganxos per a ‘Actualidad Fallera’ i Juanjo García

img 9305L’Agrupació de Falles de Russafa fa celebrar l’exaltació de les seues falleres majors dissabte passat, i en el mateix acte va entregar els seus Ganxos d’Or d’enguany a la revista Actualidad Fallera i a l’artista faller Juanjo García. L’esdeveniment va tindre lloc a la Sala Forsañ de Massanassa, i el van presentar els periodistes Ángeles Hernández i Manuel Andrés Zarapico.

 

Aquella nit, les falleres majors de les comissions agrupades van rebre un pergamí de mans del president de l’Agrupació, Manuel Ferriol, i van sentir les paraules d’una mantenedora molt coneguda, Maria Amparo Morosoli, qui va ser fallera major infantil de València de 1999 i a més és fallera de Sueca-Literat Azorín. També va retre’s un reconeixement a Ana Cuesta Herráiz, fallera de Cadis-Rector Femenia i component de la cort d’honor de la fallera major de València 2009. Després va entregar-se el Ganxo d’Or extern a Braulio Torralba com a director de la publicació Actualidad Fallera, i el Ganxo d’Or intern a Juanjo García, artista i faller de Sueca-Literat Azorín. L’acte va comptar amb la presència de la fallera major de València, Marta Agustín, qui va rebre de mans de Manuel Ferriol la insígnia de l’Agrupació.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar