¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Ganxos per a ‘Actualidad Fallera’ i Juanjo García

img 9305L’Agrupació de Falles de Russafa fa celebrar l’exaltació de les seues falleres majors dissabte passat, i en el mateix acte va entregar els seus Ganxos d’Or d’enguany a la revista Actualidad Fallera i a l’artista faller Juanjo García. L’esdeveniment va tindre lloc a la Sala Forsañ de Massanassa, i el van presentar els periodistes Ángeles Hernández i Manuel Andrés Zarapico.

 

Aquella nit, les falleres majors de les comissions agrupades van rebre un pergamí de mans del president de l’Agrupació, Manuel Ferriol, i van sentir les paraules d’una mantenedora molt coneguda, Maria Amparo Morosoli, qui va ser fallera major infantil de València de 1999 i a més és fallera de Sueca-Literat Azorín. També va retre’s un reconeixement a Ana Cuesta Herráiz, fallera de Cadis-Rector Femenia i component de la cort d’honor de la fallera major de València 2009. Després va entregar-se el Ganxo d’Or extern a Braulio Torralba com a director de la publicació Actualidad Fallera, i el Ganxo d’Or intern a Juanjo García, artista i faller de Sueca-Literat Azorín. L’acte va comptar amb la presència de la fallera major de València, Marta Agustín, qui va rebre de mans de Manuel Ferriol la insígnia de l’Agrupació.