Concurs de creus de maig a Torrent

image002Arribada esta època de l’any, molts fallers tenen necessitats de plantar alguna cosa (al carrer, s’entén) i molt opten per construir una creu de maig i posar-la en la seua demarcació. Com ja fa catorze anys, la Falla Cronista Beguer i Esteve de Torrent ha convocat un concurs d’estes tradicionals construccions, al qual poden participar totes les creus de maig de la població, estiguen o no construïdes per una comissió fallera. La inscripció podrà realitzar-se fins les nou de la nit del 30 d’abril.

El XIV Concurs de Creus de Maig Raquel Pérez Villa tindrà lloc dissabte 2 de maig i estarà dividit en dues categories, falles i associacions, hi havent dins de cadascuna d’elles premis separats per a les construccions en flor natural i les fetes en forma de manualitats. Les creus hauran d’estar enllestides l’esmentat dia 2 a les 16.00 hores, i els premis s’entregaran al casal de la Falla Cronista (C/ Vicent Beguer, 2 y 4, Torrent) més tard, a les 20.00 hores. Les falles o altres associacions que vulguen inscriure’s podran fer-ho al casal de la comissió organitzadora o escrivint un correu a secretaria@fallacronista.com.

Els premis que estan en joc són:

Categoria Falles

  • Millor creu de flor natural: 150 Euros i trofeu
  • Millor creu de manualitats: 100 Euros  i trofeu
  • Premi a l’originalitat: trofeu

Categoria Associacions – Premi Cercle Catòlic

  • Millor creu de flor natural: 100 Euros  i trofeu
  • Millor creu de manualitats: 50 Euros  i trofeu
  • Premi a l’originalitat: trofeu

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar