Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Concurs de creus de maig a Torrent

image002Arribada esta època de l’any, molts fallers tenen necessitats de plantar alguna cosa (al carrer, s’entén) i molt opten per construir una creu de maig i posar-la en la seua demarcació. Com ja fa catorze anys, la Falla Cronista Beguer i Esteve de Torrent ha convocat un concurs d’estes tradicionals construccions, al qual poden participar totes les creus de maig de la població, estiguen o no construïdes per una comissió fallera. La inscripció podrà realitzar-se fins les nou de la nit del 30 d’abril.

El XIV Concurs de Creus de Maig Raquel Pérez Villa tindrà lloc dissabte 2 de maig i estarà dividit en dues categories, falles i associacions, hi havent dins de cadascuna d’elles premis separats per a les construccions en flor natural i les fetes en forma de manualitats. Les creus hauran d’estar enllestides l’esmentat dia 2 a les 16.00 hores, i els premis s’entregaran al casal de la Falla Cronista (C/ Vicent Beguer, 2 y 4, Torrent) més tard, a les 20.00 hores. Les falles o altres associacions que vulguen inscriure’s podran fer-ho al casal de la comissió organitzadora o escrivint un correu a secretaria@fallacronista.com.

Els premis que estan en joc són:

Categoria Falles

  • Millor creu de flor natural: 150 Euros i trofeu
  • Millor creu de manualitats: 100 Euros  i trofeu
  • Premi a l’originalitat: trofeu

Categoria Associacions – Premi Cercle Catòlic

  • Millor creu de flor natural: 100 Euros  i trofeu
  • Millor creu de manualitats: 50 Euros  i trofeu
  • Premi a l’originalitat: trofeu