Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los carteles de Fallas?

José Jiménez, vint anys de president de Cuba-L. Azorín

fallacubalitEl president de la Falla Cuba-Literat Azorín de València, José Jiménez Pérez, complix 20 anys en el càrrec amb la reelecció del present exercici. ¡Felicitats! També repetix en esta comissió, però esta vegada com a artista infantil i amb menys anys, Vicent Almela, sent Latorre i Sanz els que s’encarregaran de la gran. Altre que li ha agarrat gust a la cosa és Vicent Manel Miret i González, que amb este farà huit anys de president de la Falla Gran Via del Sud (Bétera). Amb estos historials no semblen tantes les reeleccions de Pedro Gil Giménez com a president de Trinitat-Alboraia, però donem-li temps. Esta comissió també té clars els artistes per a 2010, que seran Sergio Musoles per a la falla gran i Ximo Martí per a la infantil. I parlant d’eleccions, l’Agrupació de Falles Mercat de Jesús ha torna a triar Ferran Gil com a president. ¡Enhorabona a tots!