¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

José Jiménez, vint anys de president de Cuba-L. Azorín

fallacubalitEl president de la Falla Cuba-Literat Azorín de València, José Jiménez Pérez, complix 20 anys en el càrrec amb la reelecció del present exercici. ¡Felicitats! També repetix en esta comissió, però esta vegada com a artista infantil i amb menys anys, Vicent Almela, sent Latorre i Sanz els que s’encarregaran de la gran. Altre que li ha agarrat gust a la cosa és Vicent Manel Miret i González, que amb este farà huit anys de president de la Falla Gran Via del Sud (Bétera). Amb estos historials no semblen tantes les reeleccions de Pedro Gil Giménez com a president de Trinitat-Alboraia, però donem-li temps. Esta comissió també té clars els artistes per a 2010, que seran Sergio Musoles per a la falla gran i Ximo Martí per a la infantil. I parlant d’eleccions, l’Agrupació de Falles Mercat de Jesús ha torna a triar Ferran Gil com a president. ¡Enhorabona a tots!

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar