Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Pedro Santaeulalia altra vegada, però ara en Sueca

escutsuecaEfectivament. Pedro Santaeulalia, encara que realitzarà la falla municipal de València, tindrà temps per a encarregar-se del monument gran de Sueca-Literat Azorín. Dins de les mateixes tanques que esta falla, i inclosa en el preu de la visita per tant, plantarà Javier Fernández la falleta infantil. Recordem que este últim va ser l’artista de la falla infantil guanyadora del primer premi de la secció especial enguany, és a dir, la de Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal. En la presentació dels artistes de la comissió de Russafa, el president d’esta va insinuar que aniran a per totes.

Parlant de presidents, la Federació de Falles de la Secció Especial el repetirà, ja que ha sigut elegit de nou José Juan Giménez Pérez per al càrrec.