Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Las Fallas de la riada?

El dia 1, Exposició del Ninot a Bétera

imagesEl diumenge que ve s’inaugurarà l’Exposició del Ninot de Bétera a l’edifici de l’Ajuntament Vell. Serà a les cinc de la vesprada, i romandrà oberta al públic fins al 15 de març. Les quatre comissions de la localitat deixaran les figures al recinte el dia anterior fent una cavalcada del Ninot (en el sentit original de l’expressió, no el que té ara a València), és a dir, un cercavila per la població fins a l’Ajuntament Vell que començarà a les 23.30. Quan acabe tindrà lloc la Festa del Ninot.

L’1 de març pel matí també hi haurà diversos actes. A les 10:30 h, signament de les falleres majors i presidents al llibre d’Honor; després un cercavila de les comissions fins a la Casa de la Cultura per tal de celebrar l’Exaltació de les Falleres Majors, i Presentació Oficial de la Junta Local Fallera. A continuació, passacarrer a l’Albereda, mascletà i paella gegant.