El dia 1, Exposició del Ninot a Bétera

El diumenge que ve s’inaugurarà l’Exposició del Ninot de Bétera a l’edifici de l’Ajuntament Vell. Serà a les cinc de la vesprada, i romandrà oberta al públic fins al 15 de març. Les quatre comissions de la localitat deixaran les figures al recinte el dia anterior fent una cavalcada del Ninot (en el sentit original de l’expressió, no el que té ara a València), és a dir, un cercavila per la població fins a l’Ajuntament Vell que començarà a les 23.30. Quan acabe tindrà lloc la Festa del Ninot.

L’1 de març pel matí també hi haurà diversos actes. A les 10:30 h, signament de les falleres majors i presidents al llibre d’Honor; després un cercavila de les comissions fins a la Casa de la Cultura per tal de celebrar l’Exaltació de les Falleres Majors, i Presentació Oficial de la Junta Local Fallera. A continuació, passacarrer a l’Albereda, mascletà i paella gegant.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar