Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Las Fallas de la riada?

Quatre-cents mil euros en falles a Torrent

jlftorrentEls fallers de Torrent gastaran uns 406.000 euros en monuments, emportant-se la major inversió, el 79%, els grans. La Junta Local Fallera ha fet pública esta dada i també la classificació de les 27 comissions de la ciutat en les diferents seccions. Cal destacar la pujada de Falla Lope de Rueda a la màxima categoria.

La secció especial estarà formada per Ángel del Alcázar, Ramón y Cajal, Antoni Pardo, Avinguda i Lope de Rueda. Per altra banda, la secció primera tindrà La Plaça, Sant Gregori, Sant Roc, Zaragoza-Parc Central, Cronista Vicent Beguer i Esteve i Avinguda Reina Sofía. Dins de la segona estaran Poble Nou, Sants Patrons, Avinguda Segon Tram, Carrer Toledo, Sedaví, Barri Cotxera i Sant Valerià. Per últim, en la secció tercera hi haurà 9 comissions: Xenillet, San Amador-Espartero, Padre Méndez, Santa Lucía, Carrer Benemèrita Guardia Civil, El Molí, Camí Reial, Parc de Trenor i Nicolás Andreu.