Na Jordana estarà al Museu d’Etnologia

nj125No és que els fallers de Na Jordana vagen d’excursió cultural al Museu Valencià d’Etnologia, ni que es plantarà el monument dins d’este edifici, sinó que la comissió té previst fer allí una exposició sobre la seua història. Com que no podia ser una mostra normal i corrent tractant-se d’esta falla, començarà en el monument que es plante i recorrerà els carrers fins arribar a l’edfici de la Beneficència, on té la seu l’esmentat museu.

Efectivament, segons anuncia la pròpia web del museu i fa ressò el blog Malalt de Falles, un altre esdeveniment que tindrà lloc per a celebrar el 125 aniversari de Na Jordana és una exposició sobre la seua història, la qual començarà l’1 de març i terminarà molt després de la cremà, el 31 de març. A banda de la trajectòria d’esta falla al llarg d’eixe segle i quart d’existència, la mostra també tractarà temes relacionats amb la festa en general com el procés de  formació d’una comissió i l’imaginari col·lectiu.

2 ideas sobre “Na Jordana estarà al Museu d’Etnologia”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar