Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas en la Guerra Civil?

Na Jordana estarà al Museu d’Etnologia

nj125No és que els fallers de Na Jordana vagen d’excursió cultural al Museu Valencià d’Etnologia, ni que es plantarà el monument dins d’este edifici, sinó que la comissió té previst fer allí una exposició sobre la seua història. Com que no podia ser una mostra normal i corrent tractant-se d’esta falla, començarà en el monument que es plante i recorrerà els carrers fins arribar a l’edfici de la Beneficència, on té la seu l’esmentat museu.

Efectivament, segons anuncia la pròpia web del museu i fa ressò el blog Malalt de Falles, un altre esdeveniment que tindrà lloc per a celebrar el 125 aniversari de Na Jordana és una exposició sobre la seua història, la qual començarà l’1 de març i terminarà molt després de la cremà, el 31 de març. A banda de la trajectòria d’esta falla al llarg d’eixe segle i quart d’existència, la mostra també tractarà temes relacionats amb la festa en general com el procés de  formació d’una comissió i l’imaginari col·lectiu.