L’horòscop segons Duc de Gaeta

¿Preocupat pel futur de les Falles, per culpa dels problemes dels casals, de la SGAE, etc.? Tranquil, que en Duc de Gaeta-Pobla de Farnals posaran en marxa l’horòscop faller en la falla que plantarà Pedro Santaeulalia, i que va ser presentada ahir al casal junt a la infantil de Paco Jiménez. De pas i a banda de l’acte pròpiament dit, es va comentar entre el públic que la revista Cendra està a punt d’eixir del forn (xafardejos de bona font, o siga que seran veritat).

En efecte, la nit del 15 de gener, el casal de la Falla Duc de Gaeta va omplir-se de gom a gom amb motiu de la presentació de les maquetes i els esbossos dels monuments per a 2009. El gran serà obra de l’arxiguanyador de la secció especial Pedro Santaeulalia, qui plantarà una falla de 83.000 euros dins de la secció 1a-A i amb el lema L’horòscop faller. En ella apareixeran els 12 signes zodiacals i les estacions de l’any en relació amb la nostra festa.

Quant a la falleta infantil, tractarà la història de la pintura. El seu lema és La història a colp de pinzell i el seu artista, Paco Jiménez, la recorrerà des de les pintures de les cavernes fins a l’actualitat. El monument entrarà dins de la sección primera i té un pressupost de 17.000 euros.

L’acte va estar presidit per les falleres majors de la comissió, Mari Carmen Villate Sáinz de Leciñana i la xiqueta Marta Alfonso Gimeno, sense faltar els seus respectius presidents, Marcos Soriano Soriano i Víctor Alcañiz Olmos.

(Si les fotos et resulten xicotetes, pots canviar-te les ulleres o fer clic sobre elles per a ampliar-les)

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar