¿Has leído "La Crida"?

L’horòscop segons Duc de Gaeta

maqueta09.thumbnailboceto falla grande.thumbnail¿Preocupat pel futur de les Falles, per culpa dels problemes dels casals, de la SGAE, etc.? Tranquil, que en Duc de Gaeta-Pobla de Farnals posaran en marxa l’horòscop faller en la falla que plantarà Pedro Santaeulalia, i que va ser presentada ahir al casal junt a la infantil de Paco Jiménez. De pas i a banda de l’acte pròpiament dit, es va comentar entre el públic que la revista Cendra està a punt d’eixir del forn (xafardejos de bona font, o siga que seran veritat).

En efecte, la nit del 15 de gener, el casal de la Falla Duc de Gaeta va omplir-se de gom a gom amb motiu de la presentació de les maquetes i els esbossos dels monuments per a 2009. El gran serà obra de l’arxiguanyador de la secció especial Pedro Santaeulalia, qui plantarà una falla de 83.000 euros dins de la secció 1a-A i amb el lema L’horòscop faller. En ella apareixeran els 12 signes zodiacals i les estacions de l’any en relació amb la nostra festa.

maquetainfantil09.thumbnailboceto falla infantil.thumbnailQuant a la falleta infantil, tractarà la història de la pintura. El seu lema és La història a colp de pinzell i el seu artista, Paco Jiménez, la recorrerà des de les pintures de les cavernes fins a l’actualitat. El monument entrarà dins de la sección primera i té un pressupost de 17.000 euros.

L’acte va estar presidit per les falleres majors de la comissió, Mari Carmen Villate Sáinz de Leciñana i la xiqueta Marta Alfonso Gimeno, sense faltar els seus respectius presidents, Marcos Soriano Soriano i Víctor Alcañiz Olmos.

(Si les fotos et resulten xicotetes, pots canviar-te les ulleres o fer clic sobre elles per a ampliar-les)

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar