Les falles Sedaví i Camí Reial, campiones de teatre a Torrent

jlftorrentLa Falla Sedaví ha guanyat el concurs de teatre en obra curta de Torrent amb la representació “In-hospital”, comissió que també va aconseguir el premi al millor decorat. Les falles Saragossa-Parc Central amb l’obra “Mentides del més enllà o més enllà de les mentides”, i Avinguda amb “La meua dona és el llanterner” van quedar segona i tercera respectivament. Per altra banda, el millor actor va ser José Antonio Vida, de Saragossa-Parc Central, i la millor actriu Inma Piles, de Sedaví. El premi al millor actor secundari va anar a Antonio Fernández, de Av. Reina Sofía i el de millor direcció global a Juanjo Montesinos.

Quant a la modalitat d’obra llarga, va guanyar la Falla Camí Reial, quedant en segon lloc Avinguda i en tercer Antoni Pardo. Les obres representades són, respectivament, “El secret de Marta”, “Com a pedres” i “Els putatius”. La millor actriu principal va ser Raquel Puchades (Falla Avinguda) i el millor actor, Domingo Sánchez (Falla A. Pardo). El millor actor secundari va ser Juan José Benavent (Falla Ramón i Cajal), mentre que Victor Caño, de la Falla Camí Reial, var ser triat millor director, i la comissió d’este últim com la que millor decorat va lluir. El 14 de desembre, en la Gala de la Cultura, s’entregaran tots els premis.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar