Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La plantà?

Les falles Sedaví i Camí Reial, campiones de teatre a Torrent

jlftorrentLa Falla Sedaví ha guanyat el concurs de teatre en obra curta de Torrent amb la representació “In-hospital”, comissió que també va aconseguir el premi al millor decorat. Les falles Saragossa-Parc Central amb l’obra “Mentides del més enllà o més enllà de les mentides”, i Avinguda amb “La meua dona és el llanterner” van quedar segona i tercera respectivament. Per altra banda, el millor actor va ser José Antonio Vida, de Saragossa-Parc Central, i la millor actriu Inma Piles, de Sedaví. El premi al millor actor secundari va anar a Antonio Fernández, de Av. Reina Sofía i el de millor direcció global a Juanjo Montesinos.

Quant a la modalitat d’obra llarga, va guanyar la Falla Camí Reial, quedant en segon lloc Avinguda i en tercer Antoni Pardo. Les obres representades són, respectivament, “El secret de Marta”, “Com a pedres” i “Els putatius”. La millor actriu principal va ser Raquel Puchades (Falla Avinguda) i el millor actor, Domingo Sánchez (Falla A. Pardo). El millor actor secundari va ser Juan José Benavent (Falla Ramón i Cajal), mentre que Victor Caño, de la Falla Camí Reial, var ser triat millor director, i la comissió d’este últim com la que millor decorat va lluir. El 14 de desembre, en la Gala de la Cultura, s’entregaran tots els premis.