Exposició d’esbossos i llibrets a la Falla Sant Roc

I si Burjassot et queda molt lluny per a anar a la setmana cultural de l’anterior notícia, a Torrent una comissió fallera ha plantejada una altra. Es tracta de la Falla Sant Roc, que del 15 al 21 de desembre ha previst una sèrie d’esdeveniments tan diversos com exposicions fotogràfiques i d’indumentària, col·loquis, mostres de llibres i visites al Museu Comarcal. En esta setmana cultural també s’inclouen els esbossos de les falles que plantarà la comissió en 2009.

15 de desembre

 • 20.00 h. Inauguració de la setmana cultural i de les exposicions de fotografia i indumentària.
 • 22.00 h. Col·loqui sobre la història de Torrent, amb Salvador Císcar.

16 de desembre

 • 19.30 h. Obertes les exposicions de fotografia i indumentària.
 • 22.00 h. Col·loqui faller, monuments amb artistes fallers.

17 de desembre

 • 19.30 a 21.30 h. Exposició de les publicacions de Torrent fetes als últims anys.

18 de desembre

 • 19.30 h  a 21.30 h. Exposició d’esbossos 2009 i mostra de llibrets 2008.
 • 20.00 h. Debat faller amb Manolo Sanchís.

19 de desembre

 • 19.30 h a 21.30 h. Exposició d’esbossos 2009 i mostra de llibrets 2008.

20 de desembre

 • 10.00 h a 12.00 h. Visital al Museu Comarcal.

21 de desembre

 • 10.30 h a 12.00 h. Exhibició de jocs populars
 • 12.00 h. Ball del grup U i Dos de Torrent.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar