Converses sobre economia fallera a La Nau

L’economia de les comissions falleres i dels artistes fallers serà el tema de les converses conegudes com Les Falles, a la Nau d’enguany. Una qüestió molt d’actualitat en estos temps de crisi que córren, i que serà debatuda per persones vinculades al món de les Falles i per professors universitaris. Estos col·loquis tindran lloc els dies 24 i 25 de novembre a les 19.30 hores, a la tercera planta de l’edifici històric de la Universitat de València (carrer Universitat, 2, València).

La primera sessió, la del dia 24, té el títol “La voluntat per a la falla: les comissions, a la recerca de recursos” i analitzarà com aconseguixen els diners i en què se’ls gasten, tenint en compte en esta anàlisi l’estudi sobre l’impacte econòmic de la festa de la Interagrupació de Falles. Participaran en este col·loqui Francisco Ahedo, director comercial de Heineken; Daniel Buj, president de la Interagrupació de Falles de València; Ramon Llopis, professor del departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, i Julià Pastor, vicepresident econòmic de la Falla Na Jordana, sent el moderador el responsable d’esta web, Carles Andreu Fernández, qui és llicenciat en Ciències Empresarials i membre de l’Associació d’Estudis Fallers.

La sessió del dia 25 s’ha titulada “En la corda fluixa: l’artista i l’economia del taller” i tractarà la realitat econòmica i laboral dels artistes fallers, prenent com a referència un estudi al respecte de la Unitat d’Economia de la Cultura del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València. Per a això, es comptarà amb la participació de Raül Abeledo, professor del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València; Josep Devís, president d’Artistes Fallers, Societat Cooperativa Valenciana; Víctor García, cap de l’Àrea d’Artesania de la Conselleria d’Indústria, i Manuel Martín Huguet, responsable del Taller de Manolo Martín. La moderadora en este cas serà Ángeles Hernández, periodista i conductora del programa Ser falleros de Radio Valencia, entre d’altres.

Les converses Les Falles, a la nau estan organitzades per la Universitat de València, Junta Central Fallera i el Gremi Artesà d’Artistes Fallers, i coordinades per l’Associació d’Estudis Fallers.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar