Els esbossos de Santa M. Micaela ja s’han presentat

escut smmEn la vesprada del 12 de novembre, la Falla Santa M. Micaela-Martí l’Humà va presentar els esbossos dels monuments que plantarà en 2009. El gran, amb lema Per-versions, l’està construint l’artista Francisco Giner Núñez i participarà en la secció 1a B, mentre que de la falla infantil s’encarregarà Guillermo Rojas Vera, tindrà el lema S’apaguen les llums, s’encén la por i s’enquadrarà en la categoria segona.

fallastammicaela09.thumbnail

A l’acte de presentació van acudir els poetes dels llibrets, Donís Martín i Manuel Andrés Zarapico, i es projectaren uns vídeos que es poden vore en la web de la comissió, concretament en ww.santamariamicaela.com/videos/ . En la mateixa vesprada, les falleres majors, Yaiza Julio Puchol i Begoña Sesa Rausell, i els presidents, Ignacio Monsell Corts i José Vte. Marco Albert, van entregar-li el Premi Tabalet 2008 a l’artista José Ballester Peris.

fallainfstammicaela09.thumbnail