Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

Els esbossos de Santa M. Micaela ja s’han presentat

escut smmEn la vesprada del 12 de novembre, la Falla Santa M. Micaela-Martí l’Humà va presentar els esbossos dels monuments que plantarà en 2009. El gran, amb lema Per-versions, l’està construint l’artista Francisco Giner Núñez i participarà en la secció 1a B, mentre que de la falla infantil s’encarregarà Guillermo Rojas Vera, tindrà el lema S’apaguen les llums, s’encén la por i s’enquadrarà en la categoria segona.

fallastammicaela09.thumbnail

A l’acte de presentació van acudir els poetes dels llibrets, Donís Martín i Manuel Andrés Zarapico, i es projectaren uns vídeos que es poden vore en la web de la comissió, concretament en ww.santamariamicaela.com/videos/ . En la mateixa vesprada, les falleres majors, Yaiza Julio Puchol i Begoña Sesa Rausell, i els presidents, Ignacio Monsell Corts i José Vte. Marco Albert, van entregar-li el Premi Tabalet 2008 a l’artista José Ballester Peris.

fallainfstammicaela09.thumbnail