El dia 16, concurs de dibuix infantil de l’Agrupació del Botànic

El dia 15 de novembre, l’Agrupació de Falles del Botànic celebrarà la festa de benvinguda a les falleres majors infantils de les comissions agrupades. Hi haurà un berenar per als xiquets, l’entrega de bandes de les fallers majors infantils eixints a les entrants i una actuació d’un il·lusionista. L’acte tindrà lloc al casal de la Falla Ferran el Catòlic-Erudit Orellana.

Per altra banda, a les 10.30 hores del dia següent, els més menuts tindran més diversió amb el concurs de dibuix de l’agrupació que s’efectuarà al Jardí Botànic. Una vegada acabat, els esperarà un esmorzar al casal de la Falla Quart-Túria.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar