Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

Monstres en Mestre López-Josep Carsí

halloween 1.thumbnailEl dia 8 de novembre, el casal de la Falla Mestre Lope-Josep Carsí de Burjassot tenia un aspecte horrible. No era perquè no hagueren netejat fa mesos, sinó per la decoració de Halloween i les disfresses que portaven els fallers: la xiqueta de l’exorcista, bruixes, zombies, diables, vampirs i altres éssers eixits dels inferns. Només cal mirar les fotos per a donar-se compte que era per a eixir corrents.

La jornada va començar amb una festa per als xiquets amb jocs, berenar i música. Per la nit, els majors van sopar i gaudiren de jocs que espantaven, encara que després de beure chupitos de cerebritos segur que res els donaria cap esglai…

halloween 2.thumbnail

halloween 3.thumbnail