Divendres, presentació de projectes a P. Gil Sumbiela

pgsLa Falla Periodista Gil Sumbiela-Azucena de València presentarà el divendres 17 d’octubre, a les nou de la nout, l’esbós i la maqueta del seu monument gran, el qual participarà en secció primera B enguany. La comissió ha fet un esforç pressupostari, cosa difícil en estos temps de crisi, per tal d’aconseguir un bon premi.

Per altre costat, la Falla Ferran el Catòlic – Erudit Orellana – Juan de Mena va proclamar el passat 4 d’octubre a les seues falleres majors, Paula Sánchez Torondel i la xiqueta M. Pilar Aliño Valls. El dia anterior, i sense eixir de l’Eixample, la Falla Cuba-Literat Azorín va triar com a president infantil per a 2009 al xiquet Jordi Prats Díaz, el qual acompanyarà la xiqueta Maria Fernández Nieto, que és la fallera major infantil de la comissió.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar