Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Divendres, presentació de projectes a P. Gil Sumbiela

pgsLa Falla Periodista Gil Sumbiela-Azucena de València presentarà el divendres 17 d’octubre, a les nou de la nout, l’esbós i la maqueta del seu monument gran, el qual participarà en secció primera B enguany. La comissió ha fet un esforç pressupostari, cosa difícil en estos temps de crisi, per tal d’aconseguir un bon premi.

Per altre costat, la Falla Ferran el Catòlic – Erudit Orellana – Juan de Mena va proclamar el passat 4 d’octubre a les seues falleres majors, Paula Sánchez Torondel i la xiqueta M. Pilar Aliño Valls. El dia anterior, i sense eixir de l’Eixample, la Falla Cuba-Literat Azorín va triar com a president infantil per a 2009 al xiquet Jordi Prats Díaz, el qual acompanyarà la xiqueta Maria Fernández Nieto, que és la fallera major infantil de la comissió.