¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Excursió solidària de La Mercé a Níger

file0190.thumbnailAlguns fallers són capaços d’arribar on siga per tal de ser solidaris, ¡vaja que sí! Un pocs components de la Falla Plaça de la Mercé de València se n’han anat  fins a Níger (en plena Àfrica, ¡quasi res!) a assistir a una celebració d’una tribu nòmada, i de pas han deixat una bona mostra de solidaritat. Des de llibretes fins a medecines i passant per roba, estos fallers han deixat un regals que de segur aniran molt bé en eixe racó del món tan necessitat. 

dsc 0676.thumbnailEn efecte, uns quants fallers de La Mercé van assistir a la festa Guerewol, una celebració anual de bodes i batejos de la tribu nòmada Bororo, una de les que viuen al país africà de Níger. En esta aventura van visitar Niamey, la capital, i també Avalad, Agadez, Marandet i Chiriet-Iferouane, a més d’algun campament dels Tuareg. Com a record del seu viatge, els visitants van entregar a la gent pasta i raspalls de dents, globus, caramels, llapissos, llibretes, pintures de colors, medicines, preservatius i tota la roba que portaven excepte la que tenien posada.

L’experiència va fer vore als viatgers com es pot ser feliç amb pocs béns materials, i que no tenim raó quan ens queixem tenint un bon grapat de comoditats.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar