Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

La barraca de la Falla Sant Miquel, finalment desapareix

101267 barraca4javiermesareig

Segons informen el Blog Faller de Javier Mesa i el diari Levante-EMV, entre altres mitjans, la barraca de la Falla Sant Miquel-Plaça Vicent Iborra, al barri del Carme de València, ja sigut enderrocada finalment per l’Ajuntament. El 7 d’octubre de 2008, esta construcció realitzada pels fallers de la comissió en 1980 ha desaparegut per a situar al seu lloc un parc de bombers. De res ha servit la demanda judicial que han presentat per intentar salvar-la, ni les guàrdies muntades pels fallers la setmana passada: el consistori vol recuperar eixe solar que va cedir als fallers gratuïtament. Ara, la Falla Sant Miquel haurà de buscar una altra seu social.