¿Has leído "La Crida"?

Tal com era el Tirant de Lletra

tal com erem na jordana 028El 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, va terminar el Tirant de Lletra del 125 aniversari de Na Jordana. Com sempre, esta lectura multitudinària d’un text adaptat del Tirant lo Blanc ha comptat amb la participació de gent coneguda (per exemple, Félix Crespo, president de Junta Central Fallera; Glòria Martínez, fallera major de València 2008; Victòria Blázquez, fallera major infantil de València 2008;  Carmen Alborch, regidora del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de València; Chus Lacort, presentadora de RTVV; i Joan Blanch, artista faller) i moltes persones anònimes que també han prestat la seua veu.

Durant els dies que ha durat la lectura, hi ha hagut diverses activitats com la projecció de la pel·lícula de 1929 Mientras arden las Fallas i el café-teatre Sense penes ni glòries. A més, va poder vore’s al casal una curiosa exposició amb el títol Tirant de festa: tal com érem, on van mostrar-se fotos de fa anys de gent de la comissió i d’altres persones relacionades amb el món faller, com components de J.C.F., falleres majors i informadors.