¿Has leído "La falla de La Margot"?

Posada en comú de les juntes locals

reunion jc valencia 019

Hi ha vida fallera més enllà del feu de Rita Barberà, i molta. Així ho va demostrar la reunió de juntes locals falleres la nit del 22 de juliol al poliesportiu d’Alfafar, on van concentrar-se 33 d’estes organitzacions vingudes de les tres províncies valencianes per a tractar diversos temes que les afecten, com la visita a la Mare de Déu, el truc o els problemes dels casals. A l’acte, a banda de les juntes locals i la cofraria esmentada, va assistir un grup de Junta Central Fallera encapçalat per seu vice-president tercer, Pepe Boix, junt al delegat de Juntes Locals, Rafael Juan, i el secretari de la delegació, Juan Mateu, a més d’uns vocals de la mateixa.

En la reunió, precedida per un sopar oferit per l’Ajuntament d’Alfafar, va donar-se la benvinguda a les tres noves juntes locals, les de Bétera, Llíria i Sedaví. Així mateix, la Cofraria de la Mare de Déu dels Desemparats va oferir als assistents la possibilitat d’anar a la capella del Capitulet, idea que va agradar molt als fallers dels pobles, els quals van decidir que la visita només les pogueren fer els presidents i falleres majors, tant adults com infantils, de les juntes i de les comissions. També va decidir-se que el sopar homenatge a les falleres majors es localitzarà a Paterna, i que el marató de truc tindrà lloc a Borriana. Junta Central Fallera va aprofitar per demanar les fotos de les falleres majors per al Llibre Oficial, i en el torn de preguntes va tractar-se el tema dels problemes sorgits últimament en alguns casals (sorolls, denúncies, etc.).

Esta productiva nit va tancar-se amb la decisió de celebrar la pròxima reunió de les juntes locals a Gandia, i la següent a Bunyol. Totes les intervencions podran sentir-se íntegrament en l’emissora Música y Fallas Radio.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar