Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Nacho Cotino, Rei Moro d’Almirant

nrm08El periodista esportiu de Canal 9 Nacho Cotino serà el Rei Moro de la parada mora que la Falla Almirant Cadarso-Comte d’Altea realitzarà en 2009. Cotino ha participat diverses vegades en la mateixa i és un bon amic de la comissió que organitza la desfilada, a la qual va pertànyer fa molts anys. El nomenament li va vindre per sorpresa el 23 de juliol quan celebrava el seu 40 aniversari en un restaurant, ja que als postres un grapat de membres de la comissió va invair el local vestits de moro i la fallera major, Irene Losada, li va fer entrega de l’espasa que acredita el seu nomenament.

fm

Parlant de la fallera major, Irene Losada i Kuntz va estrenar-se en el càrrec fa poc, ja que va acceptar la seua nomenació com a tal el passat 22 de juliol. És germana del vice-president de la comissió Antoni Losada, s’ha llicenciat en Dret a València i en Turisme a Madrid i parla tres idiomes: anglés, italià i alemà. A més, és compromesa amb el medi ambient, li agrada molt navegar per Internet (espere que visite esta web de tant en tant) i per si li interessa a algú, és soltera i sense compromís, almenys que se sàpia.