¿Has leído "Aquellas primeras fallas"?

Nacho Cotino, Rei Moro d’Almirant

El periodista esportiu de Canal 9 Nacho Cotino serà el Rei Moro de la parada mora que la Falla Almirant Cadarso-Comte d’Altea realitzarà en 2009. Cotino ha participat diverses vegades en la mateixa i és un bon amic de la comissió que organitza la desfilada, a la qual va pertànyer fa molts anys. El nomenament li va vindre per sorpresa el 23 de juliol quan celebrava el seu 40 aniversari en un restaurant, ja que als postres un grapat de membres de la comissió va invair el local vestits de moro i la fallera major, Irene Losada, li va fer entrega de l’espasa que acredita el seu nomenament.

Parlant de la fallera major, Irene Losada i Kuntz va estrenar-se en el càrrec fa poc, ja que va acceptar la seua nomenació com a tal el passat 22 de juliol. És germana del vice-president de la comissió Antoni Losada, s’ha llicenciat en Dret a València i en Turisme a Madrid i parla tres idiomes: anglés, italià i alemà. A més, és compromesa amb el medi ambient, li agrada molt navegar per Internet (espere que visite esta web de tant en tant) i per si li interessa a algú, és soltera i sense compromís, almenys que se sàpia.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar