¡YouTube té un fill faller! 1


Segur que, si t’agraden les Falles, has fet alguna recerca per la web YouTube buscant vídeos relacionats amb la festa com estos. En este cas, segur que t’agradarà saber que recentment ha aparegut un portal dedicat únicament als vídeos fallers: mascletaes, castells de focs artificials, corregudes de bous de la Fira de Falles i personatges divertits com el Tio Masclet. Igual que en la famosa web en què s’inspira (sembla el seu fill però il·legítim, ja que el seu creador no té res a vore amb ella), els usuaris poden enviar els seus vídeos, comentar-los i fer amics. L’adreça del YouTube Fallero és www.youtubefallero.com.


Una idea sobre “¡YouTube té un fill faller!

  • Quiquet71

    Hola, me parece genial. Pero hay forma de pasar todos los videos de youtube relacionados con las Fallas?. Hay muchísimos y muy buenos.

Los comentarios están cerrados.