Santiago Rusiñol inaugura el nou casal amb una festa

La Falla Santiago Rusiñol-Comte Lumiares de València inaugurarà el seu nou casal el dissabte 6 de setembre, i sembla que amb moltes ganes, ja que han muntat una festa que durarà tot el dia. Castells inflables per a xiquets (o per a majors, si els deixen entrar), menjar, música i presentació de projectes ompliran tota la jornada. Per la seua banda, el local, situat al carrer Santiago Rusiñol número 4, està equipat amb moltes comoditat modernes: aire condicionat, televisor de 50″, equip de so, etc. A més, té accés per a minusvàlids i està insonoritzat, cosa esta última que ajudarà a evitar alguna que altra queixa dels veïns pel soroll.

Concretament, el programa previst per al dia de la inauguració del casal és el següent:

  • 11.00 h. Posada en marxa dels castells inflables, que estaran en funcionament tot el dia.
  • 14.30 h. Dinar, o no faltarà la paella.
  • 20.00 h. Inauguració oficial del casal.
  • 21.30 h. Sopar, amb venda d’entrepans a preus populars.
  • 22.30 h. Presentació dels projectes dels monuments per a 2009. L’infantil serà obra de l’artista Vicente Lorenzo, i el major de Miguel Delegido. Este últim participarà en la secció 1ªA.
  • Després, ball amb la cantant Vanessa i discoteca mòbil.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar