La Interagrupació se’n va de compres (junta)

I com que la crisi fa moure’s el cap més ràpid per estalviar uns euros, la Interagrupació de Falles ha pensat, pensat, i al final ha creat una central de compres per a totes les comissions que la integren. D’esta manera, podran aconseguir preus més competitius en molts dels productes i serveis que necessiten els fallers. ¿En vols més detalls?

Escut de la Interagrupació de Falles (gran)

Este era un dels objectius de la nova etapa de la Interagrupació, i al final l’han aconseguit: la central de compres per a comissions està en marxa. D’esta manera, per un costat aconseguixen millors preus, i per altre, fa més fàcil el contacte dels proveïdors amb les comissions.  Dos mesos de treballs han donat com fruit un catàleg de 131 pàgines amb nombroses ofertes d’empresas, el qual va entregar-se en octubre a les falles.

Per altra banda, la Interagrupació ha programat dues xarrades al voltant de dos temes d’interés per als presidents: la Llei de Protecció de Dades i la responsalibitat jurídica dels presidents de falla. La primera serà el dilluns 14 de gener al saló d’actes del Complex La Petxina a les 19.30 hores, i la segona el dijous 17 de gener al saló de plens de Junta Central Fallera a la mateixa hora.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar