Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

Presentacions d’esbossos i de betlems

A banda de falleres majors i monuments, estos dies tenim les presentacions de la temporada: les de betlems. Per exemple, el dia 14 li toca al de Sant Vicent-Empar Iturbi, el qual estarà ambientat en el món dels “iturbitos” (que no sabem encara què són). I al dia següent, la comissió de Russafa Doctor Serrano-Carlos Cervera-El Clero torna al clàssic dels esbossos dels monuments, presentant-ne els seus.

iturbitosDivendres 14 de desembre, la Falla Sant Vicent-Empar Iturbi inaugurarà el seu betlem de lliure disseny a les 20.00 hores. L’han titulat com a “El món dels iturbitos”, i estarà ambientat en un món de fantasia amb música, efectes i llums. Eixe dia es podrà vore ja una exposició on s’explicarà com s’han creat eixos “iturbitos” i la resta del betlem.

Per altra banda, el 15 de desembre a la mateixa hora, Doctor Serrano-Carlos Cervera-El Clero presentarà al seu casal els projectes de falla per a 2013. La infantil és obra de l’artista Sergio Alcañiz, i la gran de Loren Fandos.