Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les juntes locals faran convivència el 9 de març

El G6 del “fallerío” autonòmic -les juntes locals falleres de Borriana, Torrent, Alzira, Sagunt, Gandia i Dénia han acordat que celebraran la jornada de convivència el 9 de març i elaborar un calendari per evitar coincidències en dates de presentacions. Així ho van decidir entre plat i plat en eixa última ciutat alacantina dimecres passat.

sopar del g6 a denia

Efectivament, passat dimecres van reunir-se a Dénia representats de  les juntes locals de Borriana, Torrent, Alzira, Sagunt, Gandia i Dénia, per a fer un sopar informal on van posar punts en comú. Eixa nit va decidir-se que la jornada de convivència, on assistiran totes estes juntes, serà dissabte 9 de març de 2013, però també va pactar-se, per evitar coincidències, fer un calendari de presentacions de les falleres majors 2014 que representen a cada ciutat. Dénia la celebrarà el 7 de setembre de 2013, tancant-se la resta de dates durant esta setmana.

Per altra banda, eixa nit va presentar-se oficialment la nova Junta de Torrent, constituïda recentment. També van estar presents en el sopar la Junta Central Fallera de València i la Federació de Fogueres d’Alacant, en qualitat de convidades per la Junta Local Fallera de Dénia.