Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

Variada setmana cultural la de Mistral-Murta

És la millor manera de qualificar la setmana cultural de la Falla Federico Mistral-Murtal, perquè és un mega-mix de diverses activitats com esport, xocolatà, futbol, campionats de jocs, indumentària i, com no, la presentació dels projectes de falla. Serà del 6 al 9 de desembre d’este any que ja està en les últimes.

setmana

Les jornades culturals comencen a les 11.30 hores del dijous 6 de desembre (que és festa oficial), amb un concurs de dibuix amb el tema “¿Com veus la teua falla en el seu cinqüentenari?”. Però a les 18.00 tindrà lloc la inauguració oficial i l’obertura d’una exposició d’artesania. Divendres 7 de desembre, a les 21.30 hores, hi haurà un sopar d’aixella i després campionats de dominó, parxís i truc. Al dia següent començarà un partit de futbol al camp de Benimaclet entre veterans i altres membres de la falla, per a passar a un quint i tapa a les 1.30 (a 1,50 euros la ració). A les 18.30 hores hi haurà una desfilada d’indumentària valenciana.

Finalment, diumenge a les 10.00, la comissió anirà als tallers on s’estan construïnt les seues falles. No faltarà un bon esmorzar i, posteriorment, la presentació dels projectes de falla.