Variada setmana cultural la de Mistral-Murta

És la millor manera de qualificar la setmana cultural de la Falla Federico Mistral-Murtal, perquè és un mega-mix de diverses activitats com esport, xocolatà, futbol, campionats de jocs, indumentària i, com no, la presentació dels projectes de falla. Serà del 6 al 9 de desembre d’este any que ja està en les últimes.

setmana

Les jornades culturals comencen a les 11.30 hores del dijous 6 de desembre (que és festa oficial), amb un concurs de dibuix amb el tema “¿Com veus la teua falla en el seu cinqüentenari?”. Però a les 18.00 tindrà lloc la inauguració oficial i l’obertura d’una exposició d’artesania. Divendres 7 de desembre, a les 21.30 hores, hi haurà un sopar d’aixella i després campionats de dominó, parxís i truc. Al dia següent començarà un partit de futbol al camp de Benimaclet entre veterans i altres membres de la falla, per a passar a un quint i tapa a les 1.30 (a 1,50 euros la ració). A les 18.30 hores hi haurà una desfilada d’indumentària valenciana.

Finalment, diumenge a les 10.00, la comissió anirà als tallers on s’estan construïnt les seues falles. No faltarà un bon esmorzar i, posteriorment, la presentació dels projectes de falla.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar