Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Las Fallas de la riada?

El betlem de Mercat del Cabanyal, a punt

Betlem Mercat Cabanyal 2011-12_20111204_011.JPGJa està prop Nadal (que cada any arriba més prompte als comerços, per a vore si gastem més), i els betlems de les comissions falleres comencen a inaugurar-se. Este divendres és el torn de Just Vilar-Mercat del Cabanyal, falla que per cert fa poc que va proclamar les seues falleres majors 2013, Sonia Santiago Llovet i Raquel Gallego Peñalver.

A les 20.30 hores d’este divendres 30 de novembre, les falleres majors i presidents amb els artistes belenistes de la falla inauguraran el betlem d’esta comissió, el qual romandrà obert fins al 6 de gener. Basat en el centre història de València, de nou participarà en la categoria de lliure disseny, on l’any passat van emportar-se el primer premi de la categoria A. Estarà exposat al casal de la comissió, al carrer Francesc Baldomà, 84, de València (prop del Mercat del Cabanyal).

ffmmcabanyal13

Precisament estes falleres majors van tenir la seua proclamació fa poc, el 10 de novembre. L’acte, celebrat també al lloc social de la falla, va tenir la participació dels presidents de la mateixa, Aitor Sancho l’infantil i Vicente Salvador el major, els quals van rebre a les noves representants respectives, Sonia i Raquel. Els fallers van poder conéixer-les un poc més gràcies a un vídeo que va projectar-se aquell dia.