Iturbi, Amigó i Salamanca, d’esbossos

Overbooking de presentació de projectes de falla va haver-hi ahir de vesprada: quasi deu van tenir lloc, cosa que va posar prop d’un atac de nervis, com la peli d’Almodóvar, als amics de Cendra Digital. Distrito Fallas, més modesta en temps i en personal (només està Candreu), n’oferix només uns quants: Sant Vicent-Empar Iturbi, Bisbe Amigó-Conca i Salamanca-Comte d’Altea.

La falla gran de Sant Vicent-Empar Iturbi té per lema La Gran Depressió, el seu artista és José Jarauta “Pepo” i participarà en secció quinta B. El seu argument gira al voltant d’aquella gran crisi que va iniciar-se amb el crack de la borsa de Nova York en1929. La infantil, L’ombra dels colors, tracta del color com el seu lema indica i és d’Alberto Ribera i estarà en la secció 12a.

 

Esbós de la falla gran de Sant Vicent-Empar Iturbi 2013

 

Esbós de la falla infantil de Sant Vicent-Empar Iturbi 2013

Este és el moment de la presentació d’esbossos, oferit pel famós Malalt de Falles:

 

Quant a Bisbe Amigó-Conca, la gran tindrà el lema Fill de la Lluna i la plantarà Antonio Verdugo. Estarà en secció primera B, i com el seu nom indica, el protagonista serà el satèl·lit de la Terra. La infantil, per la seua banda, tracta l’astronomia, es diu Planet 78 i la realitza Sergio Alcañiz, participant també en una secció alta, en este cas la primera.

 

Esbós de la falla gran de Bisbe Amigó-Conca 2013

 

Esbós de la falla infantil de Bisbe Amigó-Conca 2013

També tenim en YouTube un fragment del moment del descobriment d’estos esbossos, realitzat per Malalt de Falles igualment:

 

I per últim, tenim uns esbossos amb molta traca en la Falla Salamanca-Comte d’Altea. De l’artista Juanjo García, el lema és Senyor pirotècnic… i participarà en sexta B.  La infantil és obra de Paco Torres, té per lema Pim, pam, pum…sense foc i sense fum, i entrarà en la secció quarta.

 

Esbós de la falla gran de Salamanca-Comte d’Altea 2013

 

Esbós de la falla infantil de Salamanca-Comte d’Altea 2013

I este és un xicotet vídeo de la presentació, del mateix autor que els altres:

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar