Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ortifus y las fallas?

Bebés estressats i superiaios en Espartero

Bebés que estan dels nervis (i per tant els seus pares també) i iaios que valen molt són els temes de les falles que plantarà la Espartero-Gran Via Ramón y Cajal. Els seus artistes, Miguel Delegido i Vicente Almela, van explicar estos projectes que es complementen. A vore com s’arreglen mols pares sense els iaos per a sobreviure, ¿o no?

¿Què farien hui en dia els bebés sense els iaios? Això ha pensat esta comissió a l’hora de plantejar els monuments fallers. Miguel Delegido està preparant el projecte Bebés a la vora d’un ataca de nervis, on a banda de xiquets hi haurà escenes dedicades als personatges que donen nom a la falla, Joaquín Baldomero Fernández-Espartero Álvarez de Toro (el general Espartero, vaja) i Santiago Ramón y Cajal. La falla s’enquadrarà en la secció 2a-B.

esparterogran13

Per la seua banda, Vicente Almela dedica la falla infantil a la tercera edat, donant-li el lema Iaies i iaios i col·locant una superiaia en la part central de la mateixa. Este cadafal participarà en la secció primera del concurs de Junta Central Fallera.

esparteroinf13