Setmana ‘multicultural’ en la Falla Sud

L’ONU semblarà el casal de la Falla Rubén Vela-Doctor Waksman “Sud” quan comence la setmana cultural el 22 de novembre, ja que en ella hi haurà exposicions sobre les cultures asiàtica, africana, àrab i sudamericana. Tampoc faltaran els imprescindibles jocs infantils i la menys imprescindible paella, però a més hi haurà una actuació teatral. I el dia 23, Sant Vicent-Periodista Azzati inaugurarà les seues jornades culturals presentant els seus projectes de falla.

A les 18.30 hores del 22 de novembre començarà la setmana cultural de la Falla Sud amb la inauguració de les exposicions sobre les cultures asiàtica, africana, àrab i sudamericana. A la mateixa hora del dia següent s’obriran de nou, per a passar a les 20.30 hores a la firma protocolària de contractes amb els artistes fallers i la banda de música. A les 21.00 hi haurà un vi d’honor i una hora després es tancaran les exposicions. Dissabte 24 començarà el dia amb jocs infantils a partir de les onze, i a les 14.30 hores hi haurà dinar amb paella. A les 20.30 tindrà lloc el sopar amb venda d’entrepans, per a passar a les 22.15 a l’obra de teatre Esas cosillas nuestras, i finalment al ball que tancarà estos dies culturals.

Quant a Sant Vicent-Periodista Azzati, les seues XII Jornades Culturals tindran lloc del 23 al 26 de novembre al seu casal, i s’obriran amb la presentació del projecte de falla d’Óscar Villada. Després hi haurà una xarrada al voltant del tema sinèrgies entre falles i ceràmica, per a acabar amb la cremà de la maqueta realitzada per Manolo Gual.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar