Setmana ‘multicultural’ en la Falla Sud


L’ONU semblarà el casal de la Falla Rubén Vela-Doctor Waksman “Sud” quan comence la setmana cultural el 22 de novembre, ja que en ella hi haurà exposicions sobre les cultures asiàtica, africana, àrab i sudamericana. Tampoc faltaran els imprescindibles jocs infantils i la menys imprescindible paella, però a més hi haurà una actuació teatral. I el dia 23, Sant Vicent-Periodista Azzati inaugurarà les seues jornades culturals presentant els seus projectes de falla.

A les 18.30 hores del 22 de novembre començarà la setmana cultural de la Falla Sud amb la inauguració de les exposicions sobre les cultures asiàtica, africana, àrab i sudamericana. A la mateixa hora del dia següent s’obriran de nou, per a passar a les 20.30 hores a la firma protocolària de contractes amb els artistes fallers i la banda de música. A les 21.00 hi haurà un vi d’honor i una hora després es tancaran les exposicions. Dissabte 24 començarà el dia amb jocs infantils a partir de les onze, i a les 14.30 hores hi haurà dinar amb paella. A les 20.30 tindrà lloc el sopar amb venda d’entrepans, per a passar a les 22.15 a l’obra de teatre Esas cosillas nuestras, i finalment al ball que tancarà estos dies culturals.

Quant a Sant Vicent-Periodista Azzati, les seues XII Jornades Culturals tindran lloc del 23 al 26 de novembre al seu casal, i s’obriran amb la presentació del projecte de falla d’Óscar Villada. Després hi haurà una xarrada al voltant del tema sinèrgies entre falles i ceràmica, per a acabar amb la cremà de la maqueta realitzada per Manolo Gual.