Falleres majors de València fan de models

I no de bikinis com els agradaria a alguns, sinó d’orfebreria. Serà el 30 de novembre quan algunes falleres majors de València i components de corts d’honor isquen per la passarel·la de la primera desfilada d’indumentària valenciana dedicada exclusivament a l’orfebreria. Participaran coneguts artesans i el presentador serà Josep Àngel Ponsoda, conegut pels seus programes de successos terribles i esgrarrifosos en Canal 9, entre molts altres.

pentinatfalleraA les 20.30 hores del 30 de novembre està previst que comence esta desfilada d’orfebreria al Museu de la Ciutat de l’Artista Faller, a València. Amb el lema “Essència d’orfebreria”, el públic podrà vore peces dissenyades per Flor d’Aigua, Art Antic, Bertomeu, Roda, Peris Roca, Artesanía Ortiz, Alan Indumentaria, Julio Portet, Montoya i Santamaría, dins d’una escenografia obra d’Ernesto de Sostoa. I com s’ha comentat adés, les models seran falleres majors de València i components de corts, en concret Sonia Cuenca, María Tomás, Carmen Seguí, Carla Ibáñez, Patricia Sánchez, María Pilar Giménez, Laura Caballero, Consuelo Haro, Marta Parra, Alba Puig, Beatriz Monteagudo, Sandra Muñoz, Aroa Alamino, Sara Madrid, Alba Garrido, Natalia Bisbal, Mireia Salcedo, Paula Sánchez, Sandra Polop i Beatriz Hernani.Ara bé, elles no aniran vestides amb indumentària tradicional, sinó amb un vestit neutre per a no desviar l’atenció dels complements d’orfebreria que porten.

Durant l’acte se sortejaran deu peces dels orfebres participants en la desfilada, hi haurà un photocall i un vi d’honor. A més, està prevista la presència de les falleres majors de València 2013, Begoña Jiménez i Carla González, i del president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó. L’empresa organitzadora, Llámalo Equix, pretén repetir esta cita anualment per tal que els orfebres puguen mostrar el seu treball sense la interferència de la indumentària tradicional.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar