Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los carteles de Fallas?

Marina Puche, de xocolatà en Micaela

De xocolatà amb recepta de Marina Puche és la falla infantil de la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà. Quant a la falla gran, Vicente Manuel Martínez Aparici proposa que ens relaxem. En la presentació dels projectes, on no sabem si van servir til·la, va estar també Manuel Andrés Zarapico, poeta del llibret.

La falla gran té per lema Un, dos, tres, em relaxaré, i participarà en la secció segona A del concurs de Junta Central Fallera. Quant a la infantil, el seu títol és La xocolatà i participarà en secció tercera. Com es veu, seran dos projectes amb una estètica, com se sol dir, innovadora.

FallaStaMMicaela 2013
Esbós de la falla gran

 

FallaInfStaMMicaela 2013
Esbós de la falla infantil