Crònica d’un aniversari anunciat

El 40é aniversari de la Falla Els Lleons-Poeta Mas i Ros va tenir una llarga i amena celebració, i és que tampoc és tan depriment arribar a eixa edat. Un guateque va tancar les jornades culturals de commemoració que va tindre conferències, jocs antics per a xiquets i molt més.

Resumir 40 anys en tres dies no va ser fàcil, però va intentar-se amb ganes. Les jornades culturals “Fa 40 anys” van començar dijous amb un col·loqui al voltant del monument faller, on els artistes fallers Antonio Terrada, Perfecto Seguí, José Luís Platero i els germans Ribas, moderats per Xaver Serra, van parlar d’antigues falles plantades i van recordar anècdotes. Al dia següent va ser el torn del barri, ja que el faller de la comissió i historiador José Martínez Tormo va recordar com era Algirós temps enrere, conferència que va animar als més antics del lloc a contar com eren les coses quan eren menuts.

Ja en cap de setmana, dissabte pel matí es fa oferir als infantils un esmorzar com els d’abans, amb pa i xocolate, i van tenir jocs com els de les èpoques en que no hi havia vídeojocs ni tants canals de televisió. I per la nit, els majors van gaudir d’un guateque, una festa com la dels anys setanta amb un photocall inclòs.

Com a record d’esta llarga festa d’aniversari, els fallers han preparat el següent muntatge fotogràfic.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar