Crònica d’un aniversari anunciat

El 40é aniversari de la Falla Els Lleons-Poeta Mas i Ros va tenir una llarga i amena celebració, i és que tampoc és tan depriment arribar a eixa edat. Un guateque va tancar les jornades culturals de commemoració que va tindre conferències, jocs antics per a xiquets i molt més.

Resumir 40 anys en tres dies no va ser fàcil, però va intentar-se amb ganes. Les jornades culturals “Fa 40 anys” van començar dijous amb un col·loqui al voltant del monument faller, on els artistes fallers Antonio Terrada, Perfecto Seguí, José Luís Platero i els germans Ribas, moderats per Xaver Serra, van parlar d’antigues falles plantades i van recordar anècdotes. Al dia següent va ser el torn del barri, ja que el faller de la comissió i historiador José Martínez Tormo va recordar com era Algirós temps enrere, conferència que va animar als més antics del lloc a contar com eren les coses quan eren menuts.

Ja en cap de setmana, dissabte pel matí es fa oferir als infantils un esmorzar com els d’abans, amb pa i xocolate, i van tenir jocs com els de les èpoques en que no hi havia vídeojocs ni tants canals de televisió. I per la nit, els majors van gaudir d’un guateque, una festa com la dels anys setanta amb un photocall inclòs.

Com a record d’esta llarga festa d’aniversari, els fallers han preparat el següent muntatge fotogràfic.

fallalleons40

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar