El Duc xarrarà amb Manolo el del Bombo

Aquell senyor que no para de donar-li colps al bombo en els partits de futbol (pobre del que estiguera al seu costat), Manolo el del Bombo, serà el protagonista de la pròxima xarrada de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. Serà divendres 16 de novembre a les 20.30 hores, dins del casal d’esta comissió del Districte Marítim de València.

cartel charla Manolo Bombo

Dins de les xarrades per a conéixer més la cultura i tradicions valencianes, la Falla del Duc ha pensat de dedicar-li’n una a Manolo el del Bombo, un manxec de naixement però valencià d’adopció que va amb el seu bombo als partits de futbol des de fa 30 anys, en especials els de la selecció espanyola. A partir de les 20.30 hores del 16 de novembre, Manolo contarà nombroses anècdotes al públic que acudisca al casal de la falla (carrer Pobla de Farnals, 48, de València), que per cert té l’aforament limitat. Moderarà el col·loqui el president de la comissió i conegut locutor Marcos Soriano.