Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Detectius i dansa en Beteró i Bosseria

Els ninots de la falla infantil de Barri Beteró es posaran a jugar al Cluedo, i els de la gran de Bosseria a ballar. Estes figures estan més boges que l’oratge de la infantil d’esta última comissió, i és que igual ja passen de tot perquè estan com la gran de Beteró, fins als ous.

 

Molts ous han posat en la falla gran de Barri Beteró, però no volen que se’ls toquen. El seu lema és No em toques els ous i el seu artista Javier Arévalo Castilla.

beterogran

 

 

L’altre monument d’eixa comissió és una partida del jocs de detectius Cluedo. El seu lema és, precisament, Cluedo, i és obra de l’artista faller Salvador Dolz en base als dibuixos de Fernando Foix. La presentació dels projectes d’esta falla va sofrir un canvi d’última hora per culpa precisament del boig oratge, i en comptes de fer-se hui a una granja escola de Requena, es va realitzar al casal de la falla.

beteroinf

 

En un lloc també amb el seu misteri, la porta dels Apòstols de la Catedral de València, la Falla Bosseria va presentar ahir per la nit els esbossos de les que seran les seues falles de 2013. L’artista Federico Ferrer serà l’encarregat de la gran, de lema Danse vosté…, mentre que la infantil serà cosa de Vicente Francisco Lorenzo Albert i tindrà per nom L’oratge està boig, boig, boig. En el mateix acte van firmar els contractes amb la comissió.

boceto falla bolseria
Esbós de la falla gran 2013 de Bosseria

 

2013 FB Boceto Infantil
Esbós de la falla infantil de Bosseria 2013