Fallas para falleros y no falleros según Candreu

De passeig per la fira medieval de Yecla

Este matí feia oratge de passejar per una fira medieval, així que la meua càmera i jo hem anat a la muntada per la Falla Yecla-Cardenal Benlloch prop de l’encreuament d’estes vies. Amb una bona ambientació i varietat de parades, on n’hi havia d’artesania, de menjar (kebabs, embotit, crêpes, etc.) i fins i tot mags, és una bona opció per a passar l’estona en el que queda de cap de setmana llarg. Recordem que la fira s’ha organitzat a favor de Psicotrade, entitat d’ajuda a xiquets amb trastorns del desenvolupament i que precisament este matí feia una xarrada informativa allí mateix. ¿Passegeu amb mi?

firamedievalyecla 1

firamedievalyecla 2

firamedievalyecla 3

firamedievalyecla 4

firamedievalyecla 5

firamedievalyecla 6

firamedievalyecla 7

firamedievalyecla 8