¿Has leído "Del Pregón a la Crida"?

Festa només per a dones en Ferros

festadona

Acabada la setmana cultural, la Falla Ferros continua amb la marxa amb una festa amb molt de perill: la Festa de la Dona. Per 15 euros, les falleres tindran el 20 d’octubre sopar, espectacle i un boy. Eixa nit, si qualsevol home vol entrar al casal, el tiraran encara que vaja travestit. El dissabte anterior, el dia 13, la proclamació de la seua fallera major infantil, Lucía Julián Cervera. I parlant de dissabtes, el dia 6 va tindre uns quants actes fallers. ¿Continuem per a bingo?

ffmmferrosComencem pel 6 d’octubre, dia en què la Falla Els Lleons-Poeta Mas i Ros va celebrar la proclamació de les seues falleres majors 2013, Carmen Prieto Contreras i la xiqueta Beatriz Roma Prieto (foto esquerra). El mateix dia, la Falla Exposició va nomenar la seua fallera major, Irene Nabás Martín de Vidales, al Casino d’Agricultura, en un acte presentat per la locutora de Ràdio 9 Amparo Sanchís (foto dreta).

I ja fora del tema de falleres majors, la Falla Prolongació Albereda-Avinguda de França va celebrar també el 6 d’octubre el seu Mig Any Faller, on van reunir-se fallers i col·laboradors. En l’acte, els representats de la falla, la fallera major Patricia Chismol Vidal, la fallera major infantil Claudia España Bernabeu, i el president Manuel Cabrera Faus, van rebre amb indumentària valenciana els fallers d’honor i els nous fallers, a més dels altres convidats. Els nous fitxatges van tenir el seu “bateig faller”. Per la nit va servir-se un típic sopar valencià.